Ліпофілінг рук. Омолоджуючі технології

Ліпофілінг рук. Омолоджуючі технології.

Ліпофілінг кистей. Омолоджуючі технології

Тильна поверхня здорової, естетично виглядаючої кисті, містить невеликий, рівномірно розподілений обсяг підшкірного жиру, який покриває сухожилля і вени, але повністю їх не приховує. Поверхневі вени найчастіше помітні, і чим більше спортивний і стрункий чоловік, тим більше ці вени видно. Сухожилля, зазвичай незначно контуруються, а синій колір вен може бути видно через шкіру.

На тильному боці старіючої кисті підшкірна жирова клітковина поступово атрофується і зникає, тонус, і стан шкіри погіршується. З втратою підшкірної жирової клітковини, починають значно контуріровані сухожилля м’язів, які контуруються у вигляді білих тяжів під шкірою, а вени здаються ще більш помітними за рахунок більш насиченого синього кольору венозної стінки, яка контрастує вже безпосередньо під шкірою. З втратою підшкірної клітковини і зниженням еластичності м’яких тканин, шкіра на тилу кистей рук стає сухою, зморшкуватою, а пальці і суглоби, за рахунок вираженого контурирования, здаються збільшеними і подагричними.

Ліпофілінг кистей рук

Це процедура, спрямована на взяття власного жиру на тілі пацієнта, шляхом ліпоаспірації і введення підготовленого і спеціально обробленого жиру в область атрофії на тильному боці кисті. Ліпофілінг кистей рук використовується для отримання тривалого омолодження тильній поверхні кисті, шляхом відновлення втраченого обсягу атрофованої підшкірної клітковини, покращує колір і стан шкіри, приховує контуріруются сухожилля і вени. Ліпофілінг володіє значним омолоджуючий ефект на м’які тканини тилу кистей рук.

Ліпографтінг (липофилинг) кистей рук

Може проводитися як під місцевою анестезією, так і під внутрішньовенним наркозом. Сама операція малотравматична, паркан жиру проводиться в місцях його надмірного вмісту за допомогою канюль, діаметром 2 мм, а введення жиру здійснюється за допомогою спеціальних канюль, діаметром від 0,8 до 1,2 мм, що гарантує максимальне збереження жирових клітин. З метою додаткового омолоджуючого ефекту, процедуру ліпофілінгу, ми можемо посилювати, шляхом додаткового обколювання шкіри кистей збагаченої тромбоцитами плазмою, яка виходить з власної крові пацієнта, так звана PRP – технологія (плазмоліфтінг).

Чому саме жир краще використовувати з метою омолодження кистей рук?

Власний жир, є ідеальним Філер для відновлення атрофії підшкірно жирової клітковини, пов’язаної з віковими змінами кистей.

Найчастіше, для ліпофілінга кистей рук, ми використовуємо жир, який береться з внутрішньої поверхні стегон або колін. Саме цей жир має оптимальну консистенцію, містить найменшу кількість фіброзної тканини, добре постачається кров’ю і найменш гормональнозавісім.

Величезне значення має процес забору і підготовки жиру. У нашій клініці, на підставі досвіду провідних світових фахівців, розроблена власна методика забору, подальшої підготовки жирової тканини і методів пересадки, за рахунок цього ми добиваємося більшого відсотка приживлення пересаджених жирових клітин. Ці ж методики дозволяє отримувати максимально стійкий і стабільний результат.

Після підготовки жирової тканини, проводиться введення його через проколи шкіри на тильній поверхні кистей рук. Введення жиру здійснюється через тонкі канюлі, що дозволяє абсолютно травматично, без пошкодження нервів, судин рівномірно розподіляти жирові клітини в місцях атрофії на кистях і при необхідності на тильну поверхню пальців рук.

Тривалість процедури ліпофілінга кистей рук, найчастіше близько 40-50 хв. Синці та набряки, після ліпофілінга на кистях, зазвичай зникають протягом 7-14 днів. Результат, в більшості випадків, зберігається дуже довго, а іноді і на все життя.